Най-големият Терминал на Audi отвори врати в Дубай

Общи 23 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10155 посещения | без коментари

В Дубай врати отвори най-голямото дилърство на Audi в света и това е съвсем логично, тъй като луксозните стоки са на особена почит там и търсенете им е постоянно. На откриването на т. нар. Dubai Audi terminal пя самата Дженифър Лопез. И в този случай си имаме своето обяснение, но това е друга тема.
Центърът е много повече от дилърство и се отличава с екстравагантна архитектура, нагъната алуминиева фасада и извита линия на шоурумите. Такава сграда може да бъде видяна само на 400 места в света. Първият терминал на Audi отвори врати през 2008 г. в Сидни.
Новият дубайски център ще показва едновременно до 57 нови автомобила, което е повече от всеки друг шоурум на Audi в света.
Сградата е построена с парите на местния дилър - Al Nabooda Automobiles. Простира се върху 9 290,304 кв. м и се издига на три етажа. Два асансьора транспортират автомобилите между различните нива, като вторият етаж е резервиран само за специални поръчкови услуги на Audi.
Навсякъде във вътрешните помещения огромни видео панели, които от компанията наричат Powerwall, показват моделната гама, опциите и технически детайли в мащаб 1:1.

 
Ключови думи:   al nabooda automobiles, Audi, dubai
 

Снимки


 

BMW M1 ще се казва M8 BMW M1 ще се казва M8
23 ноември 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте