Момичетата от Париж 2014

Общи 03 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 13540 посещения | без коментари

Не минава автомобилен салон без красиви хостеси. По наша (а и не само наша) традиция събрахме най-доброто, на което се натъкна камерата на фотографа ни Тони Тончев. За жалост равносметката леко ни натъжава – въпреки че шоуто се вихри в града на виното, любовта, модата и хубавите жени, сякаш производителите са вложили всичките си средства в разработването на нови модели автомобили, но не и в наемането на красавици. Но пък това може би е добре за Негово величество купувача, който търси нови технологии, а не е дошъл да зяпа фотомодели.
Едно е сигурно – по традиция Lamborghini освен великолепни екземпляри на автомобилостроенето, както винаги, доведе на щанда си най-великолепните представителки на нежния пол. Така де, Asterion, чието име е заето от древногръцкия бог на звездите, няма да се посрами със слабо обкръжение!
Клаудия Шифър пък се включи в представянето на новата Corsa, така че и тук надеждите ни за красота не останаха излъгани. Както се казваше в анимацията „Колите“ - „Слава на Производителя!“.

 
Ключови думи:   Автосалон Париж 2014
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте