Continental с нови продукти за българския пазар

Общи 06 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14660 посещения | без коментари

Днес водещият производител на гуми и технологии за автомобилната индустрия Continental представи пред българските си партньори най-новите си продукти за нашия пазар. Германската компания поднесе пет модела гуми от свои различни марки, начело с шедьовъра при зимните и носител на множество награди и победи в тестове ContiWinterContact TS 850 P.
Освен тях Continental представи гуми от Bravuris и Sportiva и даде информация за две нови гуми на Uniroyal и Semperit, които ще бъдат в България през 2015 г.
Короната в предложенията на Continental е многократно печелилата срещу конкуренциятазимна гума ContiWinterContact TS 850 P и ContiWinterContact TS 850 P SUV. Създадени заоптимално спирачно представяне, това са висок клас гуми за върхови автомобили и SUV,на способностите на които компании като Merecedes, Audo и Ford довериха своите най-добри автомобили.
С ContiWinterContact TS 850 P Continental оборва мита, че широките гуми не са подходящиза зимата. Според специалистите на Continental широката гума дава множествопредимства и всъщност, колкото по-широка е тя, толкова по-добро е нейнотопредставяне в зимни условия. Повечето на брой ламели, които са в допир с настилката, подобряват представянето, спирачния път е по-къс благодарение на по-големите блоковена протектора и не на последно място – тези гуми подобряват управлението и комфортапри по-спортно шофиране.
Conti WinterContact™ TS 850 P е създадена за автомобили и SUV като тези за SUV саспециално обозначени с знак на страницата. В момента шедьовърът на Continental е наличен в пет размера от 17 до 19 инча за автомобили и в четири размера от 16 до 19 инча за SUV. До есента на 2016 прекрасната WinterContact™ TS 850 P ще бъде налична в България в над 80 разновидности за всички видове автомобили среден и висок клас, луксозни и върхови автомобили и SUV.
Другите две предложения от Continental, които вече са налични в България, са BarumBravuris 3 HM и Sportiva Snow. Първата е специално създадена за дълъг пробег иниско износване в бюджетния сегмент.
За ценителите на по-висок клас гуми в България пристига и Sportiva Snow Win 2 завсички видове автомобили и SUV. Зимната Sportiva е оборудвана със специалениндикатор за износване – когато протекторът е износен до 4 мм, индикаторът под форматана снежинка Winter TWI се изравнява с повърхността на протектора, показвайки, че гуматае достигнала границата си за използване в зимни условия.
Continental представи и две нови гуми, които ще са налични в България през 2015 г. -създадената за върхово представяне по планински пътища Semperit Speed Life 2 и Uniroyal Rainsport 3.
Uniroyal RainExpert 3 и Uniroyal RainExpert 3 SUV са господарите на дъжда от Continentalза автомобили и SUV.
Всички продукти на Continental, с изключение на Semperit Speed Life 2 и UniroyalRainExpert 3, вече са налични в търговската мрежа.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте