Hyperion Hybrid Supercar – гостенин от бъдещето

Общи 28 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11100 посещения | без коментари

Словенският автомобилен блогър и дизазйнер Аней Костревч стои зад поредния интересен проект за суперавтомобил Hyperion Hybrid Supercar. Както и става ясно от името му, това е плъгин хибрид, способен да измине супердълги разстояния само на електричество. При необходимост от повече мощ двигателят с вътрешно горене подава допълнителен въртящ момент към задните колела, като по този начин автомобилът става още по-динамичен и спортен. Предните колела са задвижвани от два електрически мотора, по един за всяко колело. Благодарение на умното позициониране на батерията центърът на тежестта е изключително нисък, така че автомобилът прилепва плътно към пътя при остри завои.
Дизайнът определено е завладяващ и разкрива силна индивидуалност – два основни цвята за панелите на каросерията, характерна агресивна линия, удължена колесна база и др.
Интериорът е фокусиран към шофьора. Гъвкави OLED дисплеи заменят страничните огледала, а всички контролни уреди са оптимизирани и опростени максимално, като по-маловажните бутони са заменени с такива с тъч функции и по този начин управлението на автомобила става по-интуитивно.
Още проекти на словенеца Аней Костревч можете да откриете в блога му http://anejkostrevc.blogspot.com.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте