Интериорът на новото XC90 официално разкрит

Общи 27 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11615 посещения | без коментари

Volvo разкри първата снимка от интериора на новия XC90. Описванa като най-луксознaта кабина, правена някога от Volvo, тя предлага нова конфигурация, тъй като повечето от бутоните са заменени от голям сензорен екран, подобен на този в Tesla Model S. Моделът ще побира до седем пътници. Скоростният лост е изграден от кристално стъкло, което е дело на шведския производител на стъкло Orrefors. Изцяло новото Volvo XC90 комбинира мека кожена тапицерия с декоративни елементи от дърво, алуминий и други луксозни материи. Арматурното табло е изцяло дигитално. Четиризоновата система за контрол на климатика е оборудвана с функция за разпознаване на гласа и с Apple CarPlay. Третият ред седалки ще превозва пътници, които са до 1,7 метра високи.
Компанията разкри, че планира да представи официално новия XC90 през август, а производствена версия се очаква да се появи на пазара в началото на другата година.

 
Ключови думи:   volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте