До 6 ст. отстъпка на литър гориво за лоялни клиенти на VIVACOM

Общи 05 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10170 посещения | без коментари

До 6 стотинки отстъпка на всеки литър бензин или дизел ще получават лоялните клиенти на VIVACOM, които зареждат своите автомобили на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ АД (http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=uploaded_files&filelocid=250), през декември. Предложението е в сила до края на годината за всички притежатели на валидни VIVAClub карти, като отстъпките зависят от лоялното ниво, в което попада клиентът (vivacom.bg/VivaClub/bg/Partners/PartnersOffers/320). Освен за светлите горива, членовете на VIVAClub ще се възползват от допълнителна отстъпка и за газ пропан-бутан – до 5 стотинки на литър.
Кой може да се възползва?
От офертата могат да се възползват клиентите на оператора, които ползват поне една абонаментна услуга на VIVACOM през последните шест месеца и нямат закъснели плащания. Ако нямат издадена карта VIVAClub, но отговарят на дефиницията за лоялни клиенти, те могат да я заявят напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.
С тази карта всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50%. Единственото условие е да носите със себе си своята VIVAClub карта.

 

Тук започва BMW Тук започва BMW
05 декември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте