VW Golf VIII преоткрива себе си в AUTO BILD 397

Общи 20 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9045 посещения | без коментари

Следващият Golf отново ще стартира във версия с три и с пет врати, ще бъде по-широк, но за сметка на това по-нисък, ще има по-голямо междуосие и по-добър коефициент на аеродинамично съпротивление. Skoda Vision пък става по-наточена. Повече подробности за тези новости ще узнаете от страниците на новия брой на българския AUTO BILD.
Тестовете в списанието започват със сравнение на Mercedes C-класа с BMW Серия 3 и Audi A4, последвано от съпоставка между Citroen Cactus и легендата 2CV. На страниците на изданието ви очаква и титанична битка между последните мохикани в класа на същинските офроудъри - Land Rover Defender, Mercedes G350, Toyota Land Cruiser и Jeep Wrangler.
Всичко това и още много други интересни истории ще можете да узнаете от новия брой, който е на пазара от сряда, 21 май.
И още:
Сравнение Mercedes C-класа с BMW Серия 3 и Audi A4Първи впечатления Subaru WRX STIПърви впечатления Peugeot 3008Спорт Ще има българи в оригиналния „Дакар“Автомобили втора ръка Мощни комбита до 10 000 лв.Репортаж 20 години от смъртта на Сена



 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте