Lexus разкри новия NX

Общи 15 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7535 посещения | без коментари

Lexus официално разкри новия си кросоувър NX. Дизайнът на модела ще бъде по-рафиниран от този на концепцията и ще предлага по-малко консервативни решения в сравнение с конкурентите в този сегмент. Отпред моделът ще предлага огромна и издължена радиаторна решетка, оградена от издължени фарове и ленти от дневни LED светлини. Арките на калниците са раздути, стандартно ще се вози на 17-цолови алуминиеви джанти, а за варианта с F SPORT пакет ще се предлагат 18-цолови. Отзад са налице L-образни стопове, оборудвани с LED технология, заедно с чифт хромирани накрайници на изпускателната система. На пръв поглед се забелязват наклонена линия на покрива и по-ръбест дизайн, отличителна черта и на другите модели от последното поколение с марка Lexus.
В кабината е използвана комбинация между меки и твърди материали, метални повърхности, оборудване за безжично зареждане на мобилни устройства и хед ъп дисплей.
Базовият Lexus NX ще се задвижва от 2-литров атмосферен двигател, последван от 2-литров турбо агрегат за NX200t и хибридна система за NX 300h. Всички ще се комбинират стандартно със система, задвижваща предните колела, или опционално със система, задвижваща всички колела.
Новият сериен Lexus NX ще направи публичен дебют на 20 април по време на автомобилното изложение в Пекин.

 
Ключови думи:   lexus
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте