Infiniti представи на автосалона в Пекин създадения специално за Kитай M35hL

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6865 посещения | без коментари

Японската марка за луксозни спортни автомобили Infiniti представи създадения специално за китайския пазар хибрид с удължена база M35hL на международния автосалон в Пекин. В рамките на събитието се състоя и азиатската премиера на концептуалния модел Emerg-e.
Удълженият M35hL, също като базовата версия M35h, е най-икономичната кола в гамата на Infiniti и най-бързо ускоряващият се хибрид на планетата. Почти цялото допълнително пространство е предназначено за пътниците на задната седалка. Както може да се очаква от един флагман, луксът и сигурността са в изобилие. Пътниците могат да се насладят на климатроника „Forest Air”, докато слушат аудиосистемата Bose с 16 високоговорителя, подпомагана от функцията за обезшумяване на салона Active Noise Control.
В Пекин беше показан за първи път в Азия и концептуалният модел Emerg-e. Двуместният елегантен и динамичен болид буквално електрифицира сегмента на спортните автомобили. Централно разположеното комбинирано задвижване от два електромотора и помощен двигател с вътрешно горене осигурява на Emerg-e мощност 402 к.с. (300 кВт). Колата може да се ускори от 0 до 100 км/ч само за четири секунди, а от 0 до 224 км/ч – за 30 сек. Въпреки това тя предлага вълнуващо придвижване в града с пробег 50 км при нулеви емисии. Когато удължаващият пробега бензинов двигател се задейства успоредно с двата електромотора, той отделя в атмосферата едва 55 г/км СО2.

 
Ключови думи:   active noise control, emerg, forest air, Infiniti
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте