CLA и новата Е-класа дефилират на щанда на Mercedes-Benz

Общи 13 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10005 посещения | без коментари

В рамките на Автомобилен салон 2013 г. посетителите ще имат възможност на едно място да видят изцяло новия модел CLA – разкриващ нов пазарен сегмент подобно на своя по-голям „брат“ CLS, и най-новите технологии на съвременното автомобилостроене в новата Е-класа, заедно с няколко от другите звезди на немския автомобилостроител.
На площ от 440 кв. м „Балкан Стар“ демонстрира как класическото разбиране за лукс и най-високо качество изглежда още по-атрактивно и динамично в моделите на Mercedes-Benz. От спортните компактни автомобили Mercedes-Benz CLA, A-класа и В-класа, през еталона за бизнес лимузина – новата Е-класа, до изключително добре приеманите на българския пазар високопроходими автомобили, представени по случай 45-годишнината на AMG от GL 63 AMG - най-пълната гама автомобили и услуги могат да бъдат открити в зала 4 на Интер Експо Център в София.
Продажбите на Mercedes-Benz през май 2013 г. отново бележат значителен ръст всветовен план с увеличение от +7,3%.
CLA е създаден да въведе нов сегмент, с ненадмината аеродинамика (Cd = 0,22), авангарден купе дизайн и 4MATIC система за задвижване на четирите колела (като опция). Като ново четириврато купе CLA следва дизайн концепцията на CLS, чиято идея се умножи и бе многократно имитирана след дебюта на модела през 2003. Новото купе успешно въплъщава дизайна на концептуалната разработка Concept Style Coupе в серийно производство. Моделът разполага стандартно със спирачна система на базата на радар (COLLISION PREVENTION ASSIST), която е способна да предупреди водача за опасност от удар при скорост над 7 км/ч и да предприеме прецизно спирачно усилие, когато шофьорът настъпи спирачния педал.
Пет линии на оборудване и пакети с богато разнообразие от екстри правят възможно максималното индивидуализиране на вълнуващото купе с компактни размери (дължина/ширина/височина: 4630/1777/1437 милиметра). В CLA смартфони могат дабъдат интегрирани в дисплея и оперативната система на автомобила, в отговор на дигиталния лайф стайл на активната в социалните медии таргет група.
С нови, по-ефективни двигатели, нови помощни системи и нов дизайн Mercedes-Benz чувствително модернизира E-класата, за да разшири още повече нейните водещи позиции в луксозния сегмент. И седанът, и комби моделите се предлагат с 11 нови или оптимизирани асистиращи системи, разработени за новата S-класа, които тук отбелязват своята официална българска премиера. За първи път са включени системи, които могат да предотвратят инциденти с преминаващи автомобили или пешеходци, асистентът за следене на пътната лента, който може да предотврати инцидент също и с насрещно движещ се автомобил, както и незаслепяващите постоянни дълги светлини.
Mercedes-AMG е готов на всичко, за да постигне изключителни резултати, подбирайки и използвайки прецизно материалите за изработка. С грижливо подбрани компоненти, перфектен монтаж и несравнимо стриктен контрол – от първия до последния винт. В края на производствения процес на автомобила се поставя емблема с подписа на специалиста, който е лично отговорен за спазено обещание към уникалния продукт.
У нас почитателите на супер динамичното спортно шофиране, характерно за автомобилите AMG, доказват своя интерес години наред с едни от най-впечатляващите модели. Наскоро клиенти на „Балкан Стар“ имаха възможност да вземат участие и лично да се убедят в емоцията на моделната гама AMG в роуд-шоуто Mercedes-Benz Wild Beauties, което гостува в София и Варна в началото на месеца.

 
Ключови думи:   AMG, cla, CLS, mercedes benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте