BMW пренася удоволствието от шофиране на по-високо ниво

Общи 14 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 13750 посещения | без коментари

С въвеждането на новаторска система за задвижване BMW пренася удоволствието от шофирането на по-високо ниво, като в същото време намалява разхода на гориво и вредните емисии. На автомобилното изложение в Токио немският производител подчертава развитието в тази област със следващо поколение на технологията BMW ActiveHybrid, нови 4-цилиндрови бензинови двигатели с технология BMW TwinPоwer Turbo и първия 6-цилиндров редови дизелов агрегат с технология BMW BluePerformance.
Автосалонът в Токио тази година е домакин на световната премиера на новия BMW ActiveHybrid 5. Пълният хибриден седан обединява 6-цилиндров бензинов агрегат, електрическа система за задвижване, 8-степенна автоматична трансмисия и литиево-йонна батерия с висока производителност. Тази комбинация позволява на третия хибриден модел на марката изцяло електрическо задвижване в града и изключително динамично ускорение. Хибридът е оборудван с уникална интелигентна система за управление на енергията, която работи в тандем с навигационната система, за да подготви колата за предстоящите пътни условия.
Новото поколение 4-цилиндрови бензинови двигатели с BMW TwinPower Turbo вече ще се предлагат не само в Серия 1, но и в X1 xDrive20i и в новото BMW Серия 6 купе. Тук резултатът отново е удоволствие от шофиране и ново ниво на ефективност, без аналог в този сегмент.
В Япония компанията ще представи първия си дизелов представител с BMW BluePerformance, осигуряваща драстично редуцирани емисии. Моделът е X5 xDrive35d BluePerformance, комбиниращ спортен дух, висок въртящ момент и изключително ниски емисии CO2 за 3-литрови 6-цилиндров редови дизел. В допълнение, към филтърa за твърди частици и окисления катализатор, BMWе прибавил и AdBlue система с урея впръскване, която контролира нивата на вредни емисии, като отговаря на най-строгите световни стандарти за отработени газове.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 5, bmw turbo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте