BMW на международното изложение Франкфурт 2013

Общи 06 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5675 посещения | без коментари

BMW Group представя следващото измерение на радостта от шофирането по време на тазгодишното международно автомобилно изложение във Франкфурт: Посетителите на салона ще могат да изпитат безкрайната радост от шофирането на новите модели на BMW на почти 300-метровата писта на три нива. По този начин BMW ще разнообрази традицията, започнала през 2009 г. с концепцията за активно шофиране по време на изложенията. Посетителите на автосалона във Франкфурт ще се насладят на впечатляващи изгледи на новите продукти от всички възможни гледни точки. Комбинацията от автомобилно изложение и събитие, международните премиери на автомобили и уникалната архитектура на щанда превръщат презентацията на BMW Group в 360-градусово изживяване.
Стивън Алтхаус, ръководител на отдел Управление на марката BMW и Маркетинг в BMW Group, коментира тазгодишното представяне на изложението: „Международното автомобилно изложение във Франкфурт е едно от най-важните автомобилни събития в целия свят. Тук ние представяме най-новите си продукти по особено емоционален начин. Динамичната презентация на автомобилите ни на пистата е уникална и ясно подчертава обещанието на BMW като марка – „Радостта от шофирането“. На тазгодишното изложение ще се фокусираме върху електрическите превозни средства, като посетителите ни ще могат да се запознаят с изцяло електрическия BMW i3. Очакваме с нетърпение да провокираме ентусиазъм за BMW i3 и другите продукти на BMW Group.“
Акцентът в представянето на BMW на международното автомобилно изложение във Франкфурт тази година ще бъдат премиерите на моделите на BMW i: изцяло електрическия BMW i3 и спортния автомобил с хибридно електрическо задвижване BMW i8. В центъра на щанда е разположена пистата във формата на символ за безкрайност, където представителите на медиите и за пръв път и посетителите ще могат да шофират BMW i3 и останалите автомобили на BMW, които ще бъдат представени на изложението, преди официалната им премиера на пазара. През 12-те дни на изложението ще бъдат изминати около 9100 км – колкото е разстоянието между Франкфурт и Сан Франсиско – с изцяло електрическо задвижване и следователно без никакви вредни емисии. В допълнение към почасовите представления на моделите на BMW i на основната сцена посетителите ще могат да седнат в пет автомобила BMW i3 с различни конфигурации в „BMW i Walk“. Обучени специалисти по продуктите на BMW ще отговарят на въпроси за концепцията на автомобила. В зоната пред Зала 11 ще бъдат представени други модели на BMW i и темата за инфраструктурата за зареждане.
BMW i е обещание за иновативни автомобили и услуги за мобилност, вдъхновяващ дизайн и ново разбиране за лукс, което е насочено към устойчиво развитие. Марката BMW i дава ново определение на индивидуалната мобилност. BMW i3 е първият луксозен електрически автомобил на света, специално проектиран и създаден за електрическо задвижване, който гарантирано съчетава типичната за BMW радост от шофирането и нулеви вредни емисии. BMW i8 е идеален за всекидневно шофиране съвременен спортен автомобил. Той съчетава спортна динамика с изключително нисък разход на гориво. Благодарение на електрическото хибридно задвижване за по-голямата част от ежедневното шофиране може да се използва изцяло електрически режим без вредни емисии.
Международното автомобилно изложение ознаменува и нова глава в историята на спортните и елегантни автомобили с две врати на BMW със световната премиера на BMW Серия 4 Купе. Позициониран в луксозния среден клас, този модел олицетворява най-високото ниво на естетика и радост от шофирането. Новото BMW X5, най-успешният Sports Activity Vehicle, който задава нови измерения на радостта от шофирането, лукса и иновациите, също ще бъде изложен във Франкфурт заедно с новите модели на BMW Серия 5 и BMW M Performance Automobiles. BMW Concept Active Tourer Outdoor, който ще бъде изложен във Франкфурт, е поглед към бъдещето на оптимизираното и функционално пространство в сегмента на луксозните компактни автомобили за спортни и ежедневни цели. Най-новите технологии BMW Efficient Dynamics и BMW ConnectedDrive също ще бъдат представени на международното автомобилно изложение през 2013 г.
Също както през 2011 г., BMW Group и марките BMW, MINI и Rolls-Royce ще се намират под един покрив на повече от 10 000 кв. м в Зала 11. BMW Bank и BMW Motorsport ще имат свои щандове пред Зала 11. Участието на марката в немския шампионат за туристически автомобили DTM ще бъде представено под мотото „Карай като Бруно“ (Drive like Bruno).
Присъствието на MINI ще се фокусира около текущата кампания на марката „MINI – Not Normal“. Глобалната кампания изразява отличителното и наситено с енергия отношение на марката към живота, на което посетителите на международното автомобилно изложение ще могат да се насладят в „MINI Curiocity“. От архитектурна гледна точка и като съдържание щандът на MINI е направен като град, в който актуалните модели на MINI присъстват по уникален начин, разпределени тематично в различни „квартали на града“. Зоната на MINI John Cooper Works е посветена на скоростта: Посетителите ще могат да се опитат да подобрят рекорда за най-висока скорост на MINI Speed Slide – 15-метрова пързалка за възрастни. Накрая снимките и времената им ще се показват на големи екрани. Модели на MINI ще се движат в кръгово движение в сърцето на MINI Curiocity. MINI Roadster и MINI Convertible пък ще се реят в „Облака“ над покривите на града.
На международното автомобилно изложение във Франкфурт Rolls-Royce Motor Cars ще представи темата за индивидуализиране на автомобили по програмата на производителя на луксозни автомобили Bespoke. Презентацията на преоткритата марка е индивидуална и модерна. В центъра на презентацията е Rolls-Royce Celestial Phantom – автомобил, който е вдъхновен от звездното небе над Западен Съсекс през януари 2003 г. Моделът Ghost Extended Wheelbase от колекцията „Домът на Rolls-Royce“ подчертава, че Rolls-Royce се чувства като у дома си в Гудууд вече 10 години. Моделът Ghost от специалната колекция по случай стогодишнината на „Алпийските предизвикателства“ отдава почит на „Алпийските предизвикателства“, в които Rolls-Royce успешно защитава репутацията си на производител на надеждни, високотехнологични автомобили. Wraith, най-новият модел в гамата и най-мощният Rolls-Royce, произвеждан досега, ще бъде представен във Франкфурт с индивидуален двуцветен дизайн – Diamond Black и Twilight Purple, който показва, че програмата Bespoke може да направи всеки Rolls-Royce уникален като пръстовите отпечатъци на собственика му.

 
Ключови думи:   bmw, bmw group
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте