BMW Group предоставя услуги за мобилност за Олимпийските игри в Лондон

Общи 14 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12665 посещения | без коментари

Днес на официална пресконференция с участието на Иън Робъртсън, член на Управителния съвет на BMW Group Великобритания, представи инфfрмация за транспортните средства, които ще бъдат предоставени на организационния комитет за Олимпийските и Параолимпийски игри Лондон 2012. BMW Group представя услуги за мобилност за игрите, като ангажиментът е от иметo на дъщерното дружество BMW i Ventures.
Иън Робъртсън предаде първото превозно средство на лондонския организационен комитет на Олимпийските игри, което бе велосипед. Общо 400 велосипеда ще бъдат предоставени от автомобилопроизводителя и ще се използват както в хода на подготовката, така и по време на Олимпийските и Параолимпийски игри. Това е част от разнообразни превозни средства, които марката ще предостави, подкрепяйки амбицията по време на игрите в Лондон да сведе до минимум вългеродните емисии, както и да подобри здравословния начин на живот.
Сред другите превозни средства, които BMW ще предостави за олимпиадата, е BMW 320d EfficientDynamics Saloon, което предлага изключителна горивна ефективност с комбиниран разход на гориво от само 4,1 л/100км и разход на вредни емисии от 109 г/км. Новото BMW 520d EfficientDynamics, което ще направи своя световен дебют по-късно днес, също ще се присъедини към игрите през 2012 г в Лондон. Разходът на гориво и вредни емисии на този автомобил, може да накара всяко супермини да се срамува – 4,5 л/100 км и 119 г/км CO2.
Електрическите возила също ще играят важна роля, BMW ще предостави MINI Es и BMW Серия-1 Active Es. Заедно с тях ще се присъединят хибридни модели, които ще направя своя дебют по британските пътища, дебют ще направи и иновативният електрически велосипед Pedelec.
Предвидени са и мотоциклети, BMW ще предостави различни модели, сред които: R1200RT, R1200GS и F650GS.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 320d, bmw group
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте