Twingo R.S. се вдъхнови от Red Bull Racing RB7

Общи 23 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 12030 посещения | без коментари

След Clio R.S. на дневен ред дойде Twingo R.S., което също се обогатява с лимитирана серия. В чест на шампионската титла на конструкторите във Формула 1 за миналата година, тя получава разширението Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 към името си.
Автомобилът е с шаси Cup, 17-цолови черни джанти, вградена телеметрична система.
Версията ще се предлага в повече от 10 страни – Германия, Австрия, Франция, Белгия/Люксембург, Япония, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Швейцария.
Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 е истинска „pocket rocket“ и съчетава високите показатели с ексклузивния външен вид.
Двигателят е 1.6 16V с макс. мощност 133 к.с., възможни при 6750 об/мин, и макс. въртящ момент от 160 Нм при 4400 об/мин.
Клиренсът е понижен с 4 мм спрямо шасито Sport.
Ексклузивността на този автомобил е подчертана от пластинка с надпис „FIA 2011 World Champion“, всяка с индивидуален номер и логото на Renault Sport върху дръжката на скоростния лост.
Twingo R.S. Red Bull Racing RB7 показва опита на Renault във Формула 1 като доставчик на двигатели за отборите Red Bull Racing, Lotus F1 Team, Caterham F1 Team и Williams F1 Team. Много скоро с подобна версия ще се сдобие и Mеgane R.S.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте