Nissan предлага разширена персонализация на Juke

Общи 14 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7260 посещения | без коментари

Купувачите с креативно мислене сега разполагат с перфектното платно за рисуване, върху което да вдъхнат „живот“ на своите визии. След успешното лансиране на модела през 2012, Nissan допълнително разширява своята иновативна програма за персонализация на Juke. Като част от новата програма, сега могат да се персонализират 11 екстериорни и дизайнерски елемента, за които се предлагат до 8 различни цвята и нюанси.

Основната част от компонентите, включително 17-цоловите алуминиеви джанти, спойлерът на покрива, страничните прагове и пръстените около фаровете, са налични и в осемте цвята. Това открива вълнуващ свят от възможности за клиентите. Разширената персонализираща програма включва също и редица нови интериорни характеристики. Със същата цветова палитра като на екстериора може да се персонализират четири различни области. Централната конзола, например, може да бъде поръчана в един от седемте различни цвята, в които се изпълняват дръжките на вратите. Тонколоните и вентилационните отвори се предлагат в осем различни варианта, докато дори стелките сега се предлагат с варианти на цветен шев.

Бастиен Шуп, маркетинг вицепрезидент за Nissan в Европа, каза: "Клиентите на Juke винаги са имали око за смел, стилен дизайн и с новата персонализираща програма те имат потенциала да създават наистина уникален автомобил. Възможностите сега са почти безкрайни и с нетърпение очакваме да видим какви вълнуващи нови вариации ще създадат нашите клиенти. Това дава на Juke дори по-мощно излъчване в сегмента на кросоувърите, подсилвайки допълнително стремежа на Nissan да предлага на клиентите нещо повече."

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   juke, nissan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте