Mitsubishi с три концепции в Женева

Общи 07 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8180 посещения | без коментари

Mitsubishi Motors Corporation избра първото европейско автомобилно шоу за годината, за да покаже плановете си за бъдещето си в лицето на три концептуални разработки.
Concept XR-PHEV е пългинхибриден електрически кросоувър от следващо поколение, който обаче доста прилича на купе. Задвижването му съчетава предното предаване на системата PHEV, включваща 1,1-литров бензинов двигател MIVEC с турбокомпресор и акумулатор за електромотора с голям капацитет.
Concept GC-PHEV пък е пълноразмерен плъгинхибриден електрически SUV с постоянно задвижване и на четирите колела. При него PHEV включва 3,0-литров V-образен 6-цилиндров MIVEC, задвижващ задните колела и съчетан с 8-степенна автоматична предавателна кутия и електромотор с батерия с голям капацитет.
Concept AR на свой ред е компактен MPV, който съчетава спортните възможности на автомобилите от категорията SUV с многото пространство на борда. При него е монтирана хибридна олекотена стартер-генераторна система BSG с 1,1-литров 3-цилиндров двигател с турбокомпресор с вътрешно горене MIVEC и 48-волтов литиево-йонен акумулатор с конвертор за променлив ток.

 
Ключови думи:   mitsubishi
 

redi-Go щурмува Индия redi-Go щурмува Индия
07 февруари 2014
Skoda готви Octavia CC Skoda готви Octavia CC
07 февруари 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте