Mercedes разкри новия Sprinter

Общи 30 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8175 посещения | без коментари

Mercedes разкри новия Sprinter. Актуализираният модел е получил нови брони, клиновидна решетка, ревизиран преден капак и нови фарове. Информацията за интериора е ограничена, той включва нови тапицерия, волан, скоростен лост и подобрена музикална и нова навигация Becker MAP PILOT.
Микробусът ще бъде оборудван с различни 4- и 6-цилиндрови дизелови агрегати с мощности от 95 до 190 к.с. Клиентите могат да поръчат и 1,8-литров 4-цилиндров бензинов двигател или такъв на природен газ, който генерира максимална мощност от 156 к.с.
За безопосността инженерите от Mercedes са добавили в стандартното оборудване пет нови системи - асистент срещу страничен вятър, асистент за избягване от произшествия, следене на сляпата точка, автоматични дълги светлини и поддържане на пътната лента.
Предварителните заявки за микробуса ще се приемат от юни, а първите доставки стартират през септември.

 
Ключови думи:   becker, map, Mercedes-Benz, mercedes sprinter, Pilot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте