Infiniti търси бъдещи инженери за Формула 1

Общи 20 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11340 посещения | без коментари

Новият пилот на Infiniti Red Bull Racing, Даниел Рикардо, се присъедини към Infiniti, за да отбележи стартиращата днес Инженерна академия на Infiniti, което приближава бъдещите инженери крачка по-близо до тяхната мечта - Формула 1.


След лекцията си миналия уикенд в университета „Монаш” в Мелбърн, преди Гран при на Австралия, 24-годишният пилот се присъедини към шеф-инженера Пол Монахан и към генералния мениджър на Infiniti във Формула 1 Андреас Зигл, за да съобщят, че времето, в което могат да се подават документи, е от 19 март до 11 април. Всички желаещи трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо с 500 думи на www.infiniti-gp.com/engineering до края на кампанията, за да могат да участват в подбора.


Миналата година стана ясно, че Инженерната академия на Infiniti ще избере само трима измежду всички кандидати, които ще получат възможността да работят 12 месеца в английското представителство на шампиона при конструкторите за последните четири години Infiniti Red Bull Racing. Също така ще имат ключова техническа роля в отбора и ще имат възможността да работят с инженерите на Infiniti, отговарящи за шосейните автомобили. Наградата включва настаняване в Англия, заплата, собствена кола Infiniti плюс достъп зад кулисите на Гран при на Великобритания.
Програмата е ориентирана към студенти последна година от Австралия, Канада, Китай, Германия, Хонконг, Мексико, Русия, Сингапур, Обединени арабски емирства, Англия и САЩ.


“Инженерната академия на Infiniti е най-новата съвместна разработка в техническото ни сътрудничество с Infiniti Red Bull Racing, каза Андреас Зигл. Ще търсим кандидати, които наистина осъзнават потенциала при разменянето на технологии между Формула 1 и шосейните автомобили. Смятаме, че такъв тип хора ще помогнат за нашето развитие както на пистата, така и на пътя.”
Кристиан Хорнер, шеф на екипа на Infiniti Red Bull Racing, каза: “Това, което Infiniti предлага на бъдещите инженери от цял свят, е нещо наистина уникално. Infiniti Red Bull Racing винаги е бил отдаден на работата с най-добрите хора от бранша и това е ключът към постиженията ни през последните години. Напълно подкрепяме тази глобална инициатива и с нетърпение очакваме да започнем работа с младите таланти, които ще бъдат избрани”.

 
Ключови думи:   Infiniti
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте