Galpin Auto Sports разкри GTR1 в Пебъл Бийч

Общи 19 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9365 посещения | без коментари

Galpin Auto Sports разкри новия си прототип GTR1 в Пебъл Бийч. Моделът е базиран на Ford GT и разполага с ръчно изработен алуминиев корпус. Дизайнът на колата не е впечатляващ, разполага с LED фарове, преден сплитер от въглеродни влакна и 20-цолови алуминиеви джанти, обути в гуми Pirelli P Zero Rosso.
Кабината до голяма степен е вдъхновена от Ford GT. Снабдена е с първокласна кожена тапицерия, кръгло алуминиево арматурно табло и аудио система McIntosh.
Мощността се осигурява от 5,4-литров V8 двигател с две турбини, генериращ 1024 к.с. и 1000 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч се извършва за около 3 сек, а максималната скорост надхвърля 362 км/ч.
Производството стартира в началото на следващата година, но ще бъде ограничено. Galpin планира да изгради не повече от 24 бройки. Компанията в момента приема поръчки, като цените надхвърлят 750 000 евро.

 
Ключови думи:   ford, Ford GT, galpin auto sports, mcintosh, pirelli p zero rosso
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте