Ferrari с над 8 милиона фенове във Facebook

Общи 03 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8140 посещения | без коментари

Чрез социалните мрежи като Facebook, Twitter или Google+ автомобилните конструктори имат на свое разположение още едно средство, с което могат да определят и в количествено отношение своята популярност. Битката за нови привърженици вече е в разгара си.
Наскоро Ferrari прескочи впечатляващия брой от 8 милиона фенове на официалната си страница във Facebook - факт, който нарежда марката на най-високото стъпало на подиума. За да отпразнува събитието, Ferrari извади на сцената един 458 Italia, а той от своя страна изпълни красив танц на четири гуми в уникален музикален акомпанимент. В крайна сметка автомобилът изписа на пистата числото 8 000 000. Впечатляващо наистина.
Да бъде отбелязан рекордът точно по този начин, е съвсем по вкуса на Ferrari. Нека да си припомним и още нещо – примерно, че Porsche пък предпочита да празнува такива събития, като украсява някой от своите модели с имената или със снимки на свои най-запалени почитатели.

Видео

 
Ключови думи:   facebook, ferrari, google, Porsche
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте