BMW увеличи доставките на батерии от Samsung

Общи 16 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5215 посещения | без коментари

BMW Group и Samsung SDI ще разширят сътрудничеството си за доставка на акумулаторни клетки за електрически превозни средства. Според подписания договор Samsung SDI ще доставя на BMW Group акумулаторни клетки за BMW i3, BMW i8 и други хибридни модели през следващите години. Постигнато е споразумение за по-големи доставки в отговор на нарастващото търсене на електрически превозни средства.

Още през 2009 г. BMW избра литиево-йонните акумулаторни клетки на Samsung SDI за BMW i моделите си. Високоволтови батерии с високо напрежение за BMW i3, BMW i8 и други хибридни превозни средства се произвеждат на ултрамодерна поточна линия във фабриката на BMW в Динголфинг. Те са изцяло разработени и произведени от BMW Group, на база на експертизата, получена в резултат на опита с автомобили като BMW ActiveHybrid 3 и 5 и BMW ActiveE, като единствените вложени части от външен доставчик са акумулаторните клетки.
За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 
Ключови думи:   bmw
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте