Първи тест на Alfa 4C и всичко за MINI III в новия AUTO BILD

Общи 09 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9895 посещения | без коментари

Как ще изглежда третото поколение на модерното MINI, показва новият брой на българския AUTO BILD. Германските редактори са имали възможността вече да тестват новата Alfa 4C, която се завръща по-лека от когато и да било. Дали обаче това ще й помогне да се закрепи на върха?
Сравнителният тест изправя едни срещу други новата Mazda3, Hyundai i30 и Seat Leon, търсейки отговор на въпроса кой от тях е истинската заплаха за VW Golf. На свой ред срещу BMW 328i застава сериозен американски конкурент в лицето на Cadillac ATS, който наистина има с какво да се похвали.
Поредният ни продължителен тест буквално „разкоства“ гиганта Seat Alhambra 2.0 TDI. И още:Актуално Opel обновява MerivaПърво сравнение на BMW Серия 4Репортаж Електрическа „костенурка“ Репортаж Заводът на Ford в РумънияУпотребявани автомобили Ford Focus C-MaxВъодушевление Увеселителен парк с MINI John Cooper Works GP

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте