Какво се получава, ако кръстосаме SUV с лимузина?

Общи 10 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9620 посещения | без коментари

Какво би се получило, ако кръстосаме типичния американски SUV с луксозна лимузина? Специалистите от Carisma Auto Design дават отговор на този въпрос с поръчковото изпълнение на основата на Cadillac Escalade. И как не, сигурно само този автомобил може да побере 42-инчови телевизори, но не за да ги пренася.
Така емблематичният американски звяр се сдоби с фини британски щрихи от висококачествени материали – кожа Connolly, естествено дърво и др. В автомобила ни посрещат две пълноразмерни кресла на първия ред, хладилник, бар с истински кристални чаши, „опушено“ осветление според настроението ви, аудиовидео HD система, доставена от Bang & Olufsen, и дори компютър с Windows 8. За преобразяването на интериора са отишли 75 кв. м кожа, 1 км кабели, 600 електрически връзки и 700 часа работа. Сред поръчаните от клиента екстри са и кристални пепелници, поставки за писалки, 42-инчови телевизори и др.
Освен всичко останало този Carisma Escalade е с балистична защита от ниво B4.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте